Limited Şirket Şube Kapanış Kararı


Limited şirketlerde aynı şehirde ya da başka şehirlerde açılmış olan şubelerini farklı nedenlerle kapatmaya karar verebilirler. Ayrıca merkezin kapanmasına karar verebilmek için de açık olan şubesi bulunmamaktadır. Şube kapanışı için için limited şirket genel kurulu tarafından şube kapanışına dair bir karar alınması zorunludur. Bu karar ile birlikte şubenin açılı bulunduğu sicil müdürlüğüne müracaat edilerek, kapanış kararının tescili talep edilir. Aşağıda bu işlemlerde kullanacağınız bir Limited şirket şube kapanış kararı bulunmaktadır. Dilerseniz bu kararı kendi tescil işlemlerinizde kullanabilirsiniz. 

LİMİTED ŞİRKET ŞUBE KAPANIŞ KARARI

Karar Tarihi   :
Karar No       :
Toplantıya katılanlar :

Şirketimiz genel kurulu .../.../... tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen kararı oy birliği ile karar altına almıştır. 

............. Ticaret Sicili Müdürlüğünün ..... sicil numarasında kayıtlı bulunan ...... adresindeki ...... unvanlı şubenin kapatılmasına karar verilmiştir. 

İş bu kararın tescili ile Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 

* Bu karar tüm ortaklar tarafından   imzalanacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz başarılı bir şekilde yöneticilerimize iletilmiştir. Denetimden geçtikten sonra en kısa sürede ilgili yazımızın altında görüntüleyebilirsiniz.