Kimlik Bilgileri Kullanılarak Açılan Sahte GSM Aboneliği İçin Savcılığa Şikayet Dilekçesi

....... CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

Şikayet Eden              : İsim Soy isim T.C.
Adres                           : ... Mah. 70042 Sokak No:12 ... İSTANBUL
Şikayet Konusu          : Kimlik bilgilerimin kullanılarak adıma sahte GSM
                                    hattı açılması
Açıklamalar                :
Kimlik bilgilerimin kullanılarak adıma sahte olarak GSM abonelikleri başlatıldığını harici olarak  öğrenmiş bulunmaktayım. (Eğer var ise, bu aboneliklerden dolayı aleyhime icra takibi dahi başlatılmıştır.) Benim adıma açılmış olan 0 5.............. nolu telefon hattı kimlik bilgilerim iznim dışında kötü niyetli kişilerce kullanılarak sahte olarak açılmıştır. Ben bu şekilde bir telefon hattı açtırmadım ve kesinlikle kullanmadım. Adıma bu şekilde telefon hattı açılması işlemi nedeni ile mağdur ve borçlu duruma düştüm. Kimlik bilgilerim kullanılarak adıma sahte GSM aboneliği açılması ve bundan dolayı icra takibine düşmem nedeni ile mağdur olduğum için, sahte abonelik sözleşmesi düzenleyerek adıma hat açan kişilerden şikayetçiyim.
Talep                  : Yukarıda belirtmiş olduğum nedenlerle, kimlik bilgilerimi kullanarak adıma 0 5..... nolu hattı açarak mağduriyetime neden olan kişilerin tespit edilerek cezalandırılması için, haklarında gerekli soruşturma ve kovuşturmanın yapılmasına karar verilmesini saygılarımla yüce makamınızdan arz ederim. Tarih 
                                                                           Şikayetçi

                                                                                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz başarılı bir şekilde yöneticilerimize iletilmiştir. Denetimden geçtikten sonra en kısa sürede ilgili yazımızın altında görüntüleyebilirsiniz.