Limited Şirket Şube Açılış Kararı


Limited şirketlerde aynı şehirde ya da başka şehirlerde şube açılması için, limited şirket genel kurulu tarafından bir şube açılış kararı alınması zorunludur. Bu karar ile birlikte merkezin bağlı olduğu ticaret sicilden Ticaret Sicili Yönetmeliğinde belirtilen şube açılış belgesi ve merkez evraklarının onaylı fotokopileri alınarak şubenin açılacağı ticaret sicili müdürlüğüne müracaat edilir. Aşağıda bu işlemlerde kullanacağınız bir Limited şirket şube açılış kararı bulunmaktadır. Dilerseniz bu kararı kendi tescil işlemlerinizde kullanabilirsiniz. 

LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇILIŞ KARARI

Karar Tarihi   :
Karar No       :
Toplantıya katılanlar :

Şirketimiz genel kurulu .../.../... tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen kararı oy birliği ile karar altına almıştır. 

...... ilinde, ................................................... adresinde şirketimize bağlı olarak bir şube açılmasına, 

Şube Unvanının ........................................................ Şubesi olmasına, 

Şube sermayesinin .............................. TL olmasına, (Ya da şubeye ayrıca bir sermaye aktarılmayacaksa bu durumda " şube sermayesinin merkezden karşılanmasına" ifadesi yazılır.)

Şube yetkilisinin ................................ adresinde ikamet eden ...................... tc numaralı ..............'nın olmasına ve şubeyi ................... yıl süre ile münferit imzası ile temsil ve ilzam etmesine,
alınana bu kararın tescil edilmesine ve ilan edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. 


* Bu karar tüm ortaklar tarafından   imzalanacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz başarılı bir şekilde yöneticilerimize iletilmiştir. Denetimden geçtikten sonra en kısa sürede ilgili yazımızın altında görüntüleyebilirsiniz.